Welcome to the Nővarázsoló Műhely Application

Welcome!

A woman, living in harmony with herself, having self-acceptance and healthy self-confidence, IS beautiful! Pintácsi Viki

Pintácsi Viki's 'Nővarázsoló Műhely' program has been existing for almost ten years. Our aim is to show all woman can be transformed to a cover-girl in a couple of hours. We highlight their beauty by emphasising their advantages, optically hiding their less favourable traits, but most importantly we believe: the beauty is shining from inside.

more Photo galleries are

in the below list...

Akadnak, akik elveszettnek érzik nőiségüket, mert az anyaságot, a családot - érthetően - előtérbe helyezték életük bizonyos szakaszában vagy mert cégvezetőként dominánsak, s szeretnék visszaszerezni gyengéd, finom, nőies oldalukat. Akadnak, akik szakítás után keresik elveszett önbizalmukat vagy társkereső oldalra szeretnének előnyös portrékat magukról. Bármi is a cél, amelyért felkeresnek minket, kis csapatunk igyekszik megmutatni, hogyan mutatnak profi sminkkel, fodrász által készített frizurával, igazán előnyös öltözetben, kiegészítőkkel, jópofa háttér előtt, szépen megvilágítva és lefotózva. A program ideje alatt nagyon sokat beszélgetünk a hölgyekkel, akik általában megnyitják előttünk szívüket, s talán ha már beszélnek problémáikról, a velük történtekről, ezzel is elindulnak a feldolgozás, megoldás útján.

A stúdiónkban átvarázsolt Hölgyeknek fotózás közben mindig megmutatom a gépem kijelzőjén sugárzó fotójukat, s általában döbbenten, mámorosan azt mondják: "Istenem, ez gyönyörű, mintha nem is én lennék!" Onnantól egészen másként pózolnak a kamerám előtt. Mert a lényeg, hogy nem a smink, a frizura vagy a jó fotó teszi a Hölgyeket széppé, hanem az arcukon és a tekintetükben megjelenő boldogság mutatkozik meg a képeken. Mert Mind Gyönyörűek és Csodás Nők vagytok! Kortól, súlytól, élethelyzettől függetlenül!

Advertisement
Contact
1063 Budapest VI. Szív u. 41.
+36 70 325 0268

Subscribe to our newsletter
Online számlázó és e-számla - Billzone.eu