Other services in our beauty saloon

Our Services

Click on the name of the service for more information
Hairdressing www.pintacsiviki.hu
Domokos Bea

Domokos Bea
Fodrászunk, Domokos Bea szeretettel vár minden Hölgyet, Urat és Gyermeket, hogy a frizuráját megálmodja, elkészítse, rendben tartsa.
Cosmetics www.pintacsiviki.hu
Balogh Katalin

Balogh Katalin
Szeretettel várom azokat, akiknek fontos, hogy kizárólag természetes alapanyagból készült termékeket használjanak, és törekszenek a külső-belső szépség, az egészség, a test, a lélek és a szellem egységének, harmóniájának elérésére!
Kinesiology www.pintacsiviki.hu
Dr. Dankó Szilvia

Dr. Dankó Szilvia
A módszer célja, hogy feltárja a múltban eltárolt negatív érzelmeket, hogy ne azok alapján döntsünk a jelenben, ne emlékek, rossz beidegződések vezéreljék cselekedeteinket, hanem szabadon, tudatosan válasszunk, tudva, hogy mindig van választás, és ezáltal kihasználjuk a bennünk rejlő képességeinket.
Cosmetics www.pintacsiviki.hu
Juhász Judit

Juhász Judit
A kezeléseket a Világhírű, Magyar Termék Nagydíjas Ilcsi kozmetikum családdal végzem, ami natúr, bio zöldségekből, gyümölcsökböl készül tartósítószer és adalékmentesen. A ráncfeltöltő kezelésekhez Hyaluron Nanogélt használok, amit természetes, nem állati eredetű Hyaluron savból bio-technológiai eljárással állítanak elő.
Angel Card www.pintacsiviki.hu
Dr. Dankó Szilvia

Dr. Dankó Szilvia
Az angyalkártya nem klasszikus jóskártya, bár jelezhet előre eseményeket, de inkább olyan gondolatokat, útmutatásokat közvetítenek felénk, amivel érdemes foglalkozni, elgondolkodni rajta.
Family statement www.pintacsiviki.hu
Lukács Tünde

Lukács Tünde
Ha van egy olyan családi vagy akár lelki problémád, ami a családi rendszeredhez köthető, a családállítás során láthatóvá és megtapasztalhatóvá válnak az emberi kapcsolatok és szociális rendszerek rejtett működési mintái, az egyénre gyakorolt hatásai.
Matrix Drops www.pintacsiviki.hu
Balogh Katalin

Balogh Katalin
Testünk több, mint 70%-a víz, ami kiváló információ tároló és egyben információ hordozóként is működik. Az információk minden szintünk energiáját képesek összehangolni. A tökéletes elemi információkat hordozhatják a kristályok, kövek, drágakövek, ásványok.