Üdvözlünk a Nővarázsoló Műhely Alkalmazásban!

Üdvözlet!

A belső harmóniában élő, önmagát elfogadó, önbizalommal rendelkező Nő csodaszép! Pintácsi Viki

Pintácsi Viki Nővarázsoló Műhely nevű, Hölgyeket 'átvarázsoló' programja körülbelül tíz esztendeje működik. Lényege, hogy minden Nőnek megmutassuk, képes néhány óra alatt pont olyan varázslatossá válni, mint a címlapsztárok. Célunk, hogy kiemeljük szépségüket, erősítsük előnyös vonásaikat, optikailag kevésbé hangsúlyossá tegyük a nem annyira előnyöseket, de főképp és alapvetően megértessük mindenkivel, hogy nem közhely a mondás: a szépség belülről fakad.

további Képgalériák találhatók

az alábbi listában...

Akadnak, akik elveszettnek érzik nőiségüket, mert az anyaságot, a családot - érthetően - előtérbe helyezték életük bizonyos szakaszában vagy mert cégvezetőként dominánsak, s szeretnék visszaszerezni gyengéd, finom, nőies oldalukat. Akadnak, akik szakítás után keresik elveszett önbizalmukat vagy társkereső oldalra szeretnének előnyös portrékat magukról. Bármi is a cél, amelyért felkeresnek minket, kis csapatunk igyekszik megmutatni, hogyan mutatnak profi sminkkel, fodrász által készített frizurával, igazán előnyös öltözetben, kiegészítőkkel, jópofa háttér előtt, szépen megvilágítva és lefotózva. A program ideje alatt nagyon sokat beszélgetünk a hölgyekkel, akik általában megnyitják előttünk szívüket, s talán ha már beszélnek problémáikról, a velük történtekről, ezzel is elindulnak a feldolgozás, megoldás útján.

A stúdiónkban átvarázsolt Hölgyeknek fotózás közben mindig megmutatom a gépem kijelzőjén sugárzó fotójukat, s általában döbbenten, mámorosan azt mondják: "Istenem, ez gyönyörű, mintha nem is én lennék!" Onnantól egészen másként pózolnak a kamerám előtt. Mert a lényeg, hogy nem a smink, a frizura vagy a jó fotó teszi a Hölgyeket széppé, hanem az arcukon és a tekintetükben megjelenő boldogság mutatkozik meg a képeken. Mert Mind Gyönyörűek és Csodás Nők vagytok! Kortól, súlytól, élethelyzettől függetlenül!

Hirdetés
Kapcsolat
1063 Budapest VI. Szív u. 41.
+36 70 325 0268

Iratkozz fel a hírlevelünkre
Online számlázó és e-számla - Billzone.eu