Anya-lánya Standard (kicsi lánnyal) csomag

A program igénybevételéhez előzetes időpont egyeztetés szükséges. A kapcsolatfelvételhez kérlek töltsd ki az alábbi mezőket, majd nyomd meg a lenti Elküldöm gombot. Az egyeztetéssel kapcsolatos további tudnivalókról e-mailben fogunk tájékoztatni. A kapcsolatfelvétel nem kötelez vásárlásra. Ajándék utalvány választása esetén csak a program árának kifizetése után áll módunkban az utalványt elküldeni.
Fontos! Egy olyan e-mail címet írj, ahol elérünk. Ha elírod az e-mail címedet, nem fogunk tudni veled kapcsolatba lépni.
Pl. kívánság az időponttal kapcsolatban, egyéb kérés, információ
Itt jelöld be, ha ajándékba szeretnéd adni. Küldünk neked egy kinyomtatható ajándék utalványt.
Akkor töltsd ki, ha meg szeretnéd adni, hogy kinek a részére kéred az ajándék utalványt. Ezt nem kötelező megadni, de nekünk segít majd beazonosítani az ajándék utalványt, amikor a megajándékozott bejelentkezik nálunk.
Ha nem kapsz e-mail visszaigazolást pár percen belül a jelentkezésedről, akkor valószínűleg elírtad az e-mail címedet, ezért nem ért oda a levelünk. Ebben az esetben kérlek próbáld meg újra, vagy csak írj nekünk egy e-mailt az info@novarazsolomuhely.hu címre.

Fotózás édesanya és baba, gyermek vagy kis tini korú lánya számára.

Anya-lánya: Standard (kicsi lánnyal) csomag

A csomag tartalma:
8 retusált kép egy profi smink egy frizura (sütéssel, tűzéssel) fejenként fotózás fejenként két féle öltözetben, háttérrel fotózás együtt és külön-külön is kb. 80-100 kattintásnyi fotó

Opciók:
További képek retusálása: 1 000.- Ft/db. Digitális slide-show zenével: 8 000.- Ft Hétvégi felár: 5 000.- Ft Fotókönyv, mérettől függően: 7 000-20 000.- Ft További fotók (nővérrel, nagyival): 5 000.- Ft/fő További smink és frizura: 9 000.- Ft/fő

A csomag két fő fotózását tartalmazza. Ajándék kupon formájában is elérhető.

Csomag ára:

39 000.- Ft