Nővarázsolás Álomnő luxus csomag

A program igénybevételéhez előzetes időpont egyeztetés szükséges. A kapcsolatfelvételhez kérlek töltsd ki az alábbi mezőket, majd nyomd meg a lenti Elküldöm gombot. Az egyeztetéssel kapcsolatos további tudnivalókról e-mailben fogunk tájékoztatni. A kapcsolatfelvétel nem kötelez vásárlásra. Ajándék utalvány választása esetén csak a program árának kifizetése után áll módunkban az utalványt elküldeni.
Fontos! Egy olyan e-mail címet írj, ahol elérünk. Ha elírod az e-mail címedet, nem fogunk tudni veled kapcsolatba lépni.
Pl. kívánság az időponttal kapcsolatban, egyéb kérés, információ
Itt jelöld be, ha ajándékba szeretnéd adni. Küldünk neked egy kinyomtatható ajándék utalványt.
Akkor töltsd ki, ha meg szeretnéd adni, hogy kinek a részére kéred az ajándék utalványt. Ezt nem kötelező megadni, de nekünk segít majd beazonosítani az ajándék utalványt, amikor a megajándékozott bejelentkezik nálunk.
Ha nem kapsz e-mail visszaigazolást pár percen belül a jelentkezésedről, akkor valószínűleg elírtad az e-mail címedet, ezért nem ért oda a levelünk. Ebben az esetben kérlek próbáld meg újra, vagy csak írj nekünk egy e-mailt az info@novarazsolomuhely.hu címre.

Egy kötetlen, csajos, önbizalom növelő kb. 130-140 perces program fotózással.

Nővarázsolás: Álomnő luxus csomag

A csomag tartalma:
profi smink szem smink erősítése, stilizálása az öltözethez gardróbunk használata négy féle frizura készítése (sütéssel, tűzéssel) fotózás négy féle öltözetben és frizurával változatos hátterek jó idő esetén kültéri fotók igény esetén glamour vagy akt/félakt fotók is! kb. 200-250 kattintásnyi fotó 12 retusált kép "Hogyan sminkeljem magam" smink trükkök otthonra "Frizura fortélyok" tippek otthonra a hétköznapokra dedikált Pintácsi Viki könyv 1 üveg ajándék pezsgő (alkoholos vagy mentes) ajándék szájfény/rúzs 5000 Ft értékű 1 évig fotózásra beváltható ajándék utalvány

Opciók:
További képek retusálása: 1 000.- Ft/db. Digitális slide-show zenével: 8 000.- Ft Holisztikus kozmetikai felmérés, kezelés: 8 000.- Ft Mátrix Drops konzultáció, elemzés: 8 000.- Ft Hétvégi felár: 5 000.- Ft Fotókönyv, mérettől függően: 7 000-20 000.- Ft

Egyedi csomag, csak Te vagy egyedül! Ajándék utalvány formájában is elérhető.

Csomag ára:

89 900.- Ft