Újszülött Manó Plus otthon csomag

A program igénybevételéhez előzetes időpont egyeztetés szükséges. A kapcsolatfelvételhez kérlek töltsd ki az alábbi mezőket, majd nyomd meg a lenti Elküldöm gombot. Az egyeztetéssel kapcsolatos további tudnivalókról e-mailben fogunk tájékoztatni. A kapcsolatfelvétel nem kötelez vásárlásra. Ajándék utalvány választása esetén csak a program árának kifizetése után áll módunkban az utalványt elküldeni.
Fontos! Egy olyan e-mail címet írj, ahol elérünk. Ha elírod az e-mail címedet, nem fogunk tudni veled kapcsolatba lépni.
Pl. kívánság az időponttal kapcsolatban, egyéb kérés, információ
Itt jelöld be, ha ajándékba szeretnéd adni. Küldünk neked egy kinyomtatható ajándék utalványt.
Akkor töltsd ki, ha meg szeretnéd adni, hogy kinek a részére kéred az ajándék utalványt. Ezt nem kötelező megadni, de nekünk segít majd beazonosítani az ajándék utalványt, amikor a megajándékozott bejelentkezik nálunk.
Ha nem kapsz e-mail visszaigazolást pár percen belül a jelentkezésedről, akkor valószínűleg elírtad az e-mail címedet, ezért nem ért oda a levelünk. Ebben az esetben kérlek próbáld meg újra, vagy csak írj nekünk egy e-mailt az info@novarazsolomuhely.hu címre.

Készíttess csodaszép fotókat újszülött babádról és magadról a saját otthonodban kedvező áron egy népszerű és profi fotóssal és csapatával!

Újszülött: Manó Plus otthon csomag

A csomag tartalma:
fotózás kosarakban, ágyacskán, saját kellékeinkkel fotózás 3 féle beállításban 25 retusált kép kb. 250 kattintásnyi fotó fotózás szülő(k)vel együtt (+1 beállítás)

Opciók:
További képek retusálása: 1 000.- Ft/db. Digitális slide-show zenével: 8 000.- Ft Fotókönyv, mérettől függően: 7 000-20 000.- Ft Anyukának smink és frizura otthon: 14 000.- Ft Anyukának csak smink otthon: 7 000.- Ft Hétvégi felár: 5 000.- Ft

Ugyanaz, mint a Manó Plus csomag csak a baba otthonában. A baba és a szülő(k) fotózását is tartalmazza. A kellékek egy részét tudjuk vinni. Budapest területén kívül üzemanyag költséget számolunk fel.

Csomag ára:

50 000.- Ft