Tudnivalók

Klikkelj a téged érdeklő kérdésre és meglátod a hozzá tartozó válaszunkat.

Nehéz előre megmondani, hogy pontosan mennyi időt vesz igénybe a program, mert a frizura elkészítésének, a sminknek, sőt a fotózásnak az időtartama is egyénileg eltérő lehet. Akad, akinek a haja 10 perc alatt készen van, de olyan is, akinek ez 40 percet vesz igénybe. Mini csomag: kb. 1-1,5 óra, Standard csomag: kb. 2 óra, Standard plus csomag: kb 2,5-3 óra, Álomnő csomag: kb 3,5 óra, Álomnő extra csomag: kb 5 óra, Álomnő luxus csomag: kb. 6 óra.

A programra fejenként 1-2 barátnőt, anyukát, nagylányt hozhattok (speciális kérést, mint pl. egy 6-8 fős leánybúcsú, ahol egy hölgyet kísér a többi, jelezzétek előre légyszi), de arra kérünk Benneteket, hogy fiúkat, férfiakat ne hozzatok, mert a társaitok (a többi hölgy) így nem tudja elengedni magát. Bár külön szobában öltöztök, de egy nagy légtérben van a fotózás, sokszor csak egy lepelben, sőt időnként, a Ti kérésetekre fehérneműben történik, így teljesen elképzelhetetlen, hogy ezt valaki más férje, párja, nagyfia jelenlétében ellazultan lehessen megtenni. Babákat, gyermekeket szeretettel fogadunk, kérjük, hozzatok egy hölgyet, aki lefoglalja a kicsit közben. Van sok plüss és játék egyébként, mert gyerekeket is szoktunk fotózni!  Ha szeretnétek, hogy a kétféle öltözetből az egyik olyan legyen, amelyen a gyermekkel és a párotokkal vagy csak a párotokkal szerepeltek, azt úgy tudjuk megoldani, hogy amikor elkezdjük a sminket, körülbelül meg tudjuk mondani, mikorra érdemes visszajönni ahhoz, hogy a “pasi” is beállhasson a fotóra és ezt jelezzük a többieknek. Így nem annyira zavaró, s megvalósítható, mert a hímnem képviselője csupán 10-12 percet tölt a helyiségben.

Bár szép nagy gardróbunk van, kérünk hozd el 3-4 legkedvesebb öltözeted (a választott csomagtól függően egy-kettő-három félében fogunk fotózkodni, mely lehet a tiéd is vagy a mi ruháinkból is választhatunk), hozzá illő cipőt, csizmát, kiegészítőket, övet, kendőt is hozhatsz, főképp ha vannak kedvenceid. Bár lehetnek a fotók lazák, lezserek, mégis örülnénk, ha csinos, picit elegáns holmikat is hoznátok, az jól mutat a képeken. Ha lehetséges, a ruhák inkább ne feketék legyenek, mert fotón másként festenek, mint a való életben, itt nagyon komorak és idősebbnek tudják mutatni a viselőjüket. Fontos még, hogy a választott ruhákhoz passzoló fehérnemű is legyen, mert egy fehér naci alól áttűnő fekete bugyi vagy egy fekete pántos felső alatt meghúzódó fehér vagy testszínű melltartó pánt illúzió romboló lehet. Mi is tartunk azért szép számmal felsőket, cipőket és kiegészítőket, ezek közül is lehet választani. Lehetséges szexis, fehérneműs, lelples fotó is. Ha szeretnétek, hogy a második öltözet ez legyen, jelezzétek, mert ezt figyelmebe vesszük a frizuránál.

A program előtti napon vagy annak reggelén mosd meg a hajad, de nem kell csinálnod vele semmit. Fodrászunk a hajadat süti, vasalja, feltűzi, kinek, mi áll a legjobban, közben tanácsokat is ad arra nézve, hogy esetelegesen milyen változtatást javasol vágás, színezés tekintetében. Ha kell, azért kisebb igazítást, pl. frufru vágást is végzünk, de komplett vágásra nem lesz lehetőségünk.

A smink készítéssel kapcsolatban annyi lenne a kérésünk, hogy teljesen sminktelenül érkezz, és a program előtti napon és aznap is sok folyadékot (legjobb a tiszta víz) igyál, hogy minél tartósabb legyen a sminked a fotózásnál, köszönjük a megértésed! A smink készítése közben sminkesünk nagyon szívesen válaszol és tanácsokkal segít, csak kérdezzétek. Ha kéritek, sminkelés közben röviden azt is elmondja, hogy kinek milyen színek állnak jól, mit érdemes jobban hangsúlyozni a hétköznapokban sminkkel az arcon, és mit kevésbé. A smink készítésénél speciális sminkelési szempontokat veszünk figyelembe, hogy a fotón a legjobb formádban légy.

A program során, a választott csomagtól függően körülbelül 50-200 db. fényképet készítünk Rólad (kattintás). Hozzatok 4 Gb-os üres PENDRIVE-ot, hogy az összes fényképet rögtön haza is vihessétek rajta. A program végén a nyers fotókat a helyszínen lemásolom a pendrive-odra. Pendrive hiányában a képeket egy internetes tárhelyre töltöm fel, ahonnan otthonról le tudjátok tölteni. A program után, már otthon, nyugalomban, akár másokkal való konzultáció után, kiválaszthatjátok a Nektek legjobban tetsző fotókat a retusáláshoz. Ezeknek a fotóknak a sorszámát (nevét) küldd el nekem e-mailben (info@pintacsiviki.hu), az elkészült retusált képeket pedig 3-4 héten belül e-mail-ben küldöm vissza. A választott csomagtól függ, hogy hány kép retusálását tartalmazza az ár. Amennyiben a képek között van még olyan, amit szeretnél pluszban retusáltatni, megoldható, az ára: 1.000.-/db. Ehhez találkozni sem kell (csak, hogy aki nem budapesti, nehogy megijedjen), elég jelezni az igényt, a díjat a bankszámlánkra átutalni, mi meg küldjük a kész képeket e-mailben.

A nyers, retusálatlan fotók nem használhatók nyilvánosan, azaz nem tehetitek fel Facebookra, illetve semmilyen nyilvános webes felületre, valamint nyilvános kiadványban sem használható (újság, könyv, portfolió, stb.). Ezek a képek kizárólag magán/családi célból használhatók és csak nem nyilvános felületen jelenhetnek meg (nyilvánosan nem hozzáférhető weboldal, családi fénykép album, stb.) A retusált képeket lehet nyilvánosan használni (pl. Facebook), de a szerzői jogok nálam maradnak, üzleti felhasználásra csak előzetes egyeztetés és jóváhagyásom után használhatók. A képeket mi is csak akkor használjuk fel oldalainkon, ha Te ehhez hozzájárulsz.

Fontos
A Nővarázsoló Műhely fotói Pintácsi Viki egyedi stílusát tükrözik. A stílusba beletartozik az utómunka egyedisége is: az a szint, amennyire a fotókat lágyítja, filterezi. Kérésünk, hogy amennyiben természetesebb hatású (kevésbé retusált) vagy éppen ellenkezőleg, magazinosabb (lágyabban és erőteljesebben utómunkált) képeket szeretnétek, ezt a képszámok elküldésével egy időben jelezzétek, mert később már nem áll módunkban rajta változtatni.
A program lényege, hogy néhány kötetlen, vidám, csajos óra alatt megmutassuk nektek, mit és hogyan érdemes magatokon hangsúlyozni, kiemelni, esetleg ami kevésbé előnyös, hogyan alakítható optikailag profi sminkkel, öltözködéssel, a frizurával előnyösebbé. Aki jól érzi magát a bőrében, elfogadja önmagát - a közhiedelem szerint hibának vélt egyediségeivel együtt -, az kisugárzik és ettől máris szép!
Ne valami szigorú, elvárásokkal teli dologra készüljetek! Tudom, hogy ilyenkor akad, aki ettől kicsit fél, izgul, nem tudja, mire számítson. Ígérem, semmi olyan nem lesz, amitől kellemetlenül éreznétek magatokat, hiszen az egész Értetek és Nektek van! Alapvetően egy nagyon laza, vidám, csajos program részesei lesztek és semmi olyat nem erőltetünk Rátok, ami által ki kellene bújnotok az egyéniségetekből :-)