Bemutatkozás


Pintácsi Viki vagyok, a Nővarázsoló Műhely nevű, Hölgyeket 'átvarázsoló' program megálmodója, fotósa. 

2008 óta várjuk stúdiónkba a vátozásra, nőiség megélésre vagy csak profi körülmények között készült fotókra vágyó Hölgyeket.

Programunk lényege, hogy minden Nőnek megmutassuk, képes néhány óra alatt pont olyan varázslatossá válni, mint a címlapsztárok. Célunk, hogy kiemeljük szépségüket, erősítsük előnyös vonásaikat, optikailag kevésbé hangsúlyossá tegyük a nem annyira előnyöseket, de főképp és alapvetően megértessük mindenkivel, hogy nem közhely a mondás: a szépség belülről fakad.

Akadnak, akik elveszettnek érzik nőiségüket, mert az anyaságot, a családot - érthetően - előtérbe helyezték életük bizonyos szakaszában vagy mert cégvezetőként dominánsak, s szeretnék visszaszerezni gyengéd, finom, nőies oldalukat. Akadnak, akik szakítás után keresik elveszett önbizalmukat vagy társkereső oldalra szeretnének előnyös portrékat magukról. Bármi is a cél, amelyért felkeresnek minket, kis csapatunk igyekszik megmutatni, hogyan mutatnak profi sminkkel, fodrász által készített frizurával, igazán előnyös öltözetben, kiegészítőkkel, jópofa háttér előtt, szépen megvilágítva és lefotózva. A program ideje alatt nagyon sokat beszélgetünk a hölgyekkel, akik általában megnyitják előttünk szívüket, s talán ha már beszélnek problémáikról, a velük történtekről, ezzel is elindulnak a feldolgozás, megoldás útján.

A stúdiónkban átvarázsolt Hölgyeknek fotózás közben mindig megmutatom a gépem kijelzőjén sugárzó fotójukat, s általában döbbenten, mámorosan azt mondják: "Istenem, ez gyönyörű, mintha nem is én lennék!" Onnantól egészen másként pózolnak a kamerám előtt. Mert a lényeg, hogy nem a smink, a frizura vagy a jó fotó teszi a Hölgyeket széppé, hanem az arcukon és a tekintetükben megjelenő boldogság mutatkozik meg a képeken. Mert Mind Gyönyörűek és Csodás Nők vagytok! Kortól, súlytól, élethelyzettől függetlenül!

Akkor tudtok szépek lenni, és megélni a nőiességeteket, ha békében vagytok magatokkal és a benneteket körülvevő világgal, a helyzetetekkel.